Gunnvør

cand.comm. og mor til tre

Mit navn er Gunnvør, og jeg er indehaver af MAMAGUN pilates. Jeg er cand.comm. og mor til tre, certificeret instruktør i klassisk pilates matwork og reformer med videreuddannelse i skader, graviditet, efter-fødsel samt pilates med redskaber (vægte, magic circle, foam roller & theraband). Min uddannelse bestod af i alt 160 timers undervisning i anatomi, bevægelseslære, kropsbevidsthed, pilates-filosofien, programlægning, instruktørtræning mm. Derudover har jeg 25 timers uddannelse i reformer.

Jeg har altid elsket sport, og har dyrket springgymnastik, håndbold, fodbold, basket & tennis. Oprindeligt er jeg fra Færøerne, men jeg har boet i Genéve, Paris og New York – og altså nu i København, hvor jeg bor med mine tre børn. Yoga og pilates opdagede jeg første gang, da jeg boede i Paris i 2006. Jeg var vild med den måde disciplinerne styrkede mig fysisk og mentalt. Da jeg første gang oplevede at være ude af form efter fødslen af mit første barn, kunne jeg virkelig se resultaterne af pilates på min egen krop. Og jeg blev derfor uddannet pilates og reformerinstruktør i 2013. Siden har jeg undervist privat i Los Angeles og i København, har desuden været reformerinstruktør (hold) hos Senses Hotyoga.

Ibiza Retreats

Jeg faldt første gang for Ibiza for ti år siden, og jeg er kommet der fast lige siden. Både med og uden børn. Jeg har altid søgt tilbage, når jeg havde brug for ny energi, og for mig kan øen noget helt særligt. Derfor er det oplagt for mig at holde retreats her, så andre kan få glæde af øens magi. Tag med, hvis du har brug for at blive tanket op med god energi. Gøre noget godt for dig selv, din krop, dit sind, få en pause fra – for manges vedkommende – en  hektisk og usund hverdag. Retreatet handler kun om at have det godt. Derfor er jeg gået sammen med The Organic Boho, som for mig repræsenterer både fantastisk lækker mad og god energi. Læs her om hvad de gør for miljøet og bæredygtighed med deres Eat Local Go Global-ideologi. De to søstre fra The Organic Boho er i øvrigt nogle virkelig seje og inspirerende damer, og allerede to timer efter jeg mødte Maria første gang var vi i gang med at planlægge retreats på Ibiza. Øen har også en helt særlig plads i hjertet for The Organic Boho.